Saturday, January 12, 2013Minyak Terapi Magnetik Aura


Minyak Terapi 15ml

RM 30 | S/S RM 35
Minyak Terapi 30ml NEW

VIOLET BLUE

RM60 | S/S RM65


Minyak Terapi Magnetic Aura Baik Untuk :

Lenguh Sendi, Kebas, Lesu Badan, Sukar Tidur, Sakit Kepala, Sesuai untuk semua pelajar supaya lebih cergas dan cerdas, Lebih senang mengingati pelajaran, Tumpuan pada kerja atau semasa belajar, Terbukti dapat meningkatkan stamina, Bersukan dan kerja-kerja berat, Hubungan Intim, Resdung, Otot Kejang/Tarik mengkarung, Stress ditempat kerja, Urat bersimpul, Sengal-Sengal Tulang, Tangan atau Kaki kesejukan, Kerap Kencing, Alahan, Batu Karang, Mudah Selsema, Histeria, Masalah Lelaki dan wanita Angin berlebihan, Buasir dan lain-lain.


Bagaimana Magnetic Aura Berfungsi ?

Magnetic Aura perlu mengimbangi semula cas badan anda dan melancarkan perjalanan darah, seterusnya akan membawa oksigen dan vitamin yang secukupnya ke seluruh badan.

UNTUK TEMPAHAN DAN PEMBELIAN SILA SMS / CALL / WHATSAPP 0133828393 ATAU EMAILKAN KE adiariff82@gmail.com

Bagaimana cara mengunakannya?
Ianya untuk kegunaan luar sahaja.
Disyorkan guna cara / kaedah 1 - 10 secara SERENTAK untuk kesan yang terbaik .Untuk apa juga masalah kesihatan anda guna seperti dibawah , Baca doa pohon kepada Allah serta selawat :
  1. Cara pertama, wajib buat ,Disapu secara luaran nadi lengan ,betis ,tapak kaki ,belakang leher, pinggang atau mana mana yang perlu atau sapu pada bahagian yang sakit, kebas atau lenguh ,sapu 4 hingga 5 kali sehari. Baik juga disapu untuk kembung perut dan angin, baik disapu pada buasir dan sapu pada dada untuk kurangkan ketagihan merokok.
  2. Cara kedua, wajib buat .Disapu di bawah botol air mineral plastik dan airnya diminum ,Amalkan 2 liter air ini sehari setiap hari .Air yang disapu sebegini baik Baik dibasuh muka dan dapat menyegarkan muka dan menaikkan seri wajah. Air ini juga elok dikumur sekiranya ada masalah sakit gigi dan gusi.
  3. Cara ketiga, Disapu dikening atau dikepala untuk melegakan migraine atau mengantuk ketika memandu (jika mengantuk juga berehat dan tidur sebentar itu lebih baik)
  4. Cara keempat ,Titikkan di dalam syampo anda beberapa titik bertujuan menyihatkan rambut dan kurangkan masalah keguguran rambut .akar rambut akan lebih kuat. Elok juga dicampur dalam minyak rambut.
  5. Cara kelima, Sapu minyak magnetic aura di bawah botol eyemore (bukan di campur) Dan titik eyemore dalam mata bila perlu ( baik untuk mata rabun , lesu mata ketika memandu, katarak dan sebagainya)
  6. Cara Keenam, Untuk gatal2 dikulit ,letak 2 titik minyak magnetic aura atas tapak tangan dan campukan dengan krim gatal yang dibeli di farmasi ,sapu kan di kulit gatal .
  7. Cara ketujuh ,Jika untuk urutan ke anggota badan ,sapu minyak magnetic aura ini beberapa titik dan ratakan ,biarkan seminit , kemudian guna kan minyak lain di lapisan atas sebagai pelincir semasa mengurut , (tidak boleh dicampur terus dgn minyak lain kerana ini akan mengurangkan kualiti dan kemurapan nya) Sila ikut peraturan yang betul .Insyaallah Mujarab .Menggunakan minyak magnetic aura sahaja untuk urutan lebih mujarab.
  8. Cara kelapan, Di titis didalam baldi dan mandi perlahan2.
  9. Cara kesembilan, Untuk pelajar,r endam kaki sebentar dalam besen/bekas air yang dititis beberapa titis minyak magnetic aura.Anda akan lebih fokus pada pelajaran.
  10.  Disapu pada alat sulit (luaran) lelaki dan wanita 5minit sebelum bersama (pasangan berkahwin sahaja) ,untuk lebih baik jadikan amalan sapu tiap kali lepas mandi.
Apakah Kandungannya?
KANDUNGAN MAGNETIC AURA:
Sun Flower oil, herba, Magnetic oil (U.K Formula), pewangi tiada alkohol, suci & halal.
http://www.magneticaura.com/product.html

UNTUK TEMPAHAN DAN PEMBELIAN SILA SMS / CALL / WHATSAPP 0133828393 ATAU EMAILKAN KE adiariff82@gmail.com


Siapakah yang tidak sesuai menggunakannya dan apakah pantang larangnya?
TIDAK SESUAI UNTUK:
Sesuai untuk semua, kecuali perempuan mengandung, kanak kanak bawah 3 tahun, luka terdedah, luka dalaman dan pesakit jantung yang menggunakan bateri jantung,,pesakit kronik,alahan melampau( Bagi penggunaan golongan diatas masih lagi diperingkat kajian) Jauhi dari pancaran matahari atau haba
Adakah ada kesan sampingan atau tindakbalas sementara?
Tiada kesan sampingan yang mudarat kerana ianya hanyalah melibatkan kesimbangan cas badan
TINDAK BALAS SEMENTARA (Healing Crisis)
Kepada pengguna yang kali pertama mengunakan produk ini mungkin akan mengalami rasa pening, mengantuk, loya demam dan sebagainya namun jangan risau. Ini adalah proses pemulihan (penyembuhan) dan bersifat sementara. Jika berlaku sedemikian anda dinasihatkan hanya menyimpan botol di dalam poket selama beberapa hari sebelum menggunakan semula pada anggota badan (untuk mendapatkan keserasian) dan banyakkan minum air kosong. Biasa nya di dalam julat 50 orang hanya seorang sahaja yang mengalami simtom diatas.

ARAHAN PENYIMPANAN

1. Jauhkan dari jangkauan dan penglihatan kanak-kanak
2. Jangan simpan di atas 25 darjah celcious
3. Jauhkan daripada frekuensi tinggi peralatan elektronik dan alat yang termasuk telefon bimbit.VIDEO TESTIMONIL

UNTUK TEMPAHAN DAN PEMBELIAN SILA SMS / CALL / WHATSAPP 0133828393 ATAU EMAILKAN KE adiariff82@gmail.com


1 comment: